1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Trevis Kelsi će zaprositi...

Trevis Kelsi će zaprositi Tejlor Svift samo uz jedan uslov

15. август 2024.

| Snežana Vranić
Šuškanja o veridbi traju već dugo, ali čemu je zaista reč?

Da bi Travis Kelsi postavio važno pitanje, neophodno je da se ispuni uslov za prosidbu Tejlor Svift.

U svetu u kome deluje sve savršeno kada je ljubav poznatih u pitanju, ipak postoji mali trik. Veza Travisa Kelsija (Travis Kelce) i Tejlor Svift (Taylor Swift) je svakako u centru pažnje zbog romantičnih izliva nežnosti i prikaza odanosti. Ipak, šuškanja o njihovoj veridbi nikako da postanu tačna.

Koji je uslov za prosidbu Tejlor Svift?

Izvor blizak paru je za Life & Style otkrio da nema šanse da poznati igrač američkog fudbala zaprosi svetsku miljenicu bez predbračnog ugovora. Iako par navodno priča o tome kako bi trebalo da izgleda njihov sporazum, oni nisu ništa utvrdili.

„Formalnosti su samo njihovi rasporedi koji su stale na put, kao i logistika predbračnog ugovora, što je očigledno komplikovano zbog ogromnih količina novca sa obe strane“, objašnjava izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Par svakako planira zajednički život

„Ova veza je mnogo ozbiljnija nego što bi to Tejlor i Travis želeli da priznaju, pošto su sebe neko vreme smatrali nezvanično verenim i oboje su 100 posto posvećeni tome da ostatak života provedu zajedno i zasnuju porodicu.“


U decembru 2023. su mediji izveštavali o tome da je zvezda američkog fudbala ztražila pevačicinu ruku od njenog oca Skota Svifta (Scott Swift) i on je svim srcem podržao ovakvu odluku. Šta više, izvor blizak Travisu je otkrio da će do veridbe uskoro doći. Oni su u vezi nešto više od godinu dana.

Prošlog decembra je ona jasno stavila do znanja da će besramno podržati svog muškarca, čak i ako je to značilo da će da budu u očima javnosti.

„Kada kažem da je veza javna, to znači da ću ga gledati kako radi ono što voli, da ćemo biti tu jedno za drugo i pred drugim ljudima i da nas nije briga za to“, izjavila je popularna pevačica jednom prilikom.

Izvor slike: Patrick Smith / Staff/Getty Images Entertainment