1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Stil Lili Kolins, ekstravagantan...

Stil Lili Kolins, ekstravagantan i na ekranu i na ulici

15. август 2024.

| Miljana Momirović

Zvezda serije Emily in Paris, pored toga što je poznata glumica, Lili Kolins postala je prava modna zvezda.

„Volela sam modu otkad sam znala kako da se obučem. Moja majka uvek kaže da sam imalama vrlo specifičnu tačku gledišta o tome šta želim da obučem. “ Ovo je priznanje Lili Collins za časopis Coveteur još iz 2020. godine.

Glumica nije čekala da se uvuče u kožu Emili Kuper (lik iz serije) kako bi mostala modna ikona. Dokaz je u fotografijama koje su u nastavku.

Lili Kolins, rođena za modu

Ranih 2000-ih šira javnost otkriva jedva 10-godišnju Lili Collins obučenu u visoke potpetice svaki put kada je pratila oca na prestižne ceremonije dodele nagrada. Od svojih prvih pojavljivanja pred kamerama, ćerka Fila Kolinsa pokazala je izražen ukus za odeću.

Lili Kolins

Od tada, Lili Collins je spojila svoje nepokolebljivo interesovanje za odeću sa holivudskim kodovima, istim onima koji su naveli glumce da angažuju ličnog stilistu i da blisko sarađuju sa luksuznom industrijom.


Kako se menjao stil Lili Kolins?

Prvo je prihvatila normcore stil pre nego što je prešla ka boho krojevima u vreme kada su balske haljine i maksimalistički cvetni uzorci bili trend.

Zahvaljujući svojim mini haljinama bez naramenica i kombinaciji mornarsko-uskih farmerki, glumica je stvorila auru devojke iz komšiluka koju i danas neguje.

Lili Kolins

Ali stil Lili Kolins nije samo ležeran. Čim se pojavi događaj na crvenom tepihu, glumica koristi priliku da pozira u fundamentalno seksi siluetama.

O tome svedoči večernja haljina Elie Saab sa dubokim dekolteom koju je nosila 2017. godine na dodeli Oskara.

dodela oskara 2017.

Poslednjih godina, zvezda je zavedena glamuroznim kreacijama koje je potpisao Saint Laurent. Iako se njen stil menja iz sezone u sezonu, Lili Collins uvek ulepšava svoju odeću lepim detaljima, kao što su trake u kosi ili mini cvetne haljine.

Stil Lili Kolins

Ukratko, svi elementi koji danas karakterišu koketni stil.

Izvor slike: Carlos Alvarez/Stringer/GettyImagesEntertainment, Vince Bucci / Stringer/GettyImagesEntertainment, Pascal Le Segretain / Staff/GettyImagesEntertainment, Emma McIntyre / Staff/GettyImagesEntertainment, Michael Campanella / Stringer/GettyImagesEntertainment