1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Popularne haljine za jesen...

Popularne haljine za jesen 2024. sa Nedelje mode

18. август 2024.

| Miljana Momirović

Modni trendovi donose toplo osveženje kada su u pitanju haljine za jesen 2024. koje spajaju klasični stil i efektne elemente.

Od zemljanih tonova koji prizivaju prirodu do plišanih tekstura koje odišu luksuzom, najnoviji trendovi sa Nedelje mode ukazuju na povratak sofisticiranosti. Minimalizam je i dalje prisutan, ali obogaćen akcentima koji unose dinamiku i karakter. Geometrijski printovi i raskošni rukavi dodatno ističu raznolikost i eleganciju koja će dominirati ove jeseni. Pogledajte kakve haljine će biti neophodan deo svake modne kapsule.

Popularne haljine za jesen 2024.

Zemljane boje

Jedan od najistaknutijih trendova sa Nedelje mode su haljine za jesen 2024. u zemljanim tonovima. Boje poput braon, maslinastozelene i terakote dominiraju na pisti, pružajući osećaj topline. Prikazani materijali su uglavnom prirodni: vuna, pamuk i lan, koji ne samo da nude udobnost već i uzdižu ekološku svest.

haljine za jesen 2024

Roberto Cavalli

Plišane haljine za jesen 2024.

Krznene i plišane haljine su ključni modni komadi ove sezone. Sa teksturama koje dodaju luksuzan i sofisticiran izgled, kao stvorene su za hladne jesenje dane. Krzneni detalji, bilo u obliku ogrlica, rukava ili donjeg ruba haljine, stvaraju dramatičan vizuelni efekat koji je bio prisutan u brojnim kolekcijama na Nedelji mode.

Plišane haljine za jesen

Chloe


Minimalističke haljine sa akcentima

Minimalistički dizajn je i dalje prisutan ali uz novi modni obrt. Haljine sa čistim linijama i jednostavnim krojevima često su ukrašene zanimljivim detaljima kao što su neobična dugmad, kaiševi ili asimetrični krojevi. Takav trend donosi savršen balans između jednostavnosti i sofisticiranosti, što omogućava individualni izraz kroz modni dizajn.

haljine za jesen

Chanel

Geometrijski pritnovi

Printovi i šare su se pojavili kao značajan trend ove sezone. Geometrijske forme, tamni cvetni uzorci i klasične pruge dodaju živost i dinamiku kada su u pitanju haljine za jesen 2024. godine. Pružaju priliku za igru sa stilom i omogućavaju nošenje haljina koje su istovremeno vizuelno interesantne i moderne.

haljine za jesen 2024

Balmain

Haljine za jesen 2024. sa raskošnim rukavima

Na Nedelji mode, dugačke haljine sa raskošnim rukavima bile su u fokusu. Balon krojevi, 3/4 rukavi ili detaljima na ramenima donose dašak drame i elegancije. Ovi komadi su savršeni za formalne prilike, ali i za svakodnevni stil kada želite da dodate malo sofisticiranosti svom izgledu.

haljine za jesen

Valentino

Jesen 2024. godine donosi uzbudljive trendove kada su u pitanju haljine, spajajući inovativni stil sa klasičnim elementima.

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate