1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Kejt Vinslet odbila da...

Kejt Vinslet odbila da sakrije stomačić tokom snimanja novog filma

08. август 2024.

| Snežana Vranić
Glumica se ne stidi svog tela

Kejt Vinslet odbila da sakrije stomačić tokom snimanja filma nakon što su joj na to ukazali članovi filmske ekipe.

Glumica Kejt Vinslet (Kate Winslet) poznata je po tome što odbacuje nerealnu estetiku slavnih u korist nefiltriranog načina života. Dok su izfotošopirane naslovnice časopisa i fotografije postale norma za mnoge zvezde, ona to svakako ne dopušta sebi.

Kejt Vinslet odbila da sakrije stomačić u bikiniju

U najnovijem intervju a Harper’s Bazaar UK, glumica je podelila iskustvo povodom snimanja svog najnovijeg filma „Lee“ koji predstavlja nesvakidašnju priču fotografkinje iz Drugog svetskog rata. Naime, dok je snimala scenu u bikiniju, jedan od članova filmske ekipe joj je skrenuo pažnju da treba drugačije da se postavi kako bi sakrila stomačić. Glumica to, naravno, nije uzela u obzir.

Da bi se u potpunosti predstavila lik, glumica kaže da je prestala da vežba godinu dana pre snimanja. Međutim, zbog toga je imala neugodan trenutak na snimanju.

„Postoji deo gde Lee sedi na klupi u bikiniju…I jedan od članova ekipe došao između snimanja scena i rekao: ‘Možda bi želela da sedneš uspravno’.“ Ona je potom odgovorila: „Zato da ne možeš da vidiš moj stomačić? To se neće desiti.“ Potom je u intervjuu dodala:  „Bilo je oslobađajuće, znate?“

Kejt Vinslet u potpunosti prihvate sebe i svoje telo

Zvezda Titanika je rekla da je svesna svog izgleda koji nije savršen kao na ekranu. „Ponosim se time jer je to moj život na mom licu, a to je važno. Ne bi mi palo na pamet da to prikrivam.“ Odbijanje nerealnog društvenog pritiska da sakriva mane i znake starenja je učinilo da joj bude prijatno samoj sa sobom u industriji koja upravo očekuje suprotno.


Međutim, navika da je ne dotiču ove kritike i prihvatanje njene prirodne lepote nije bilo lako putovanje. Ona je ranije govorila o poremećajima u ishrani sa kojima se suočavala ranije u karijeri. Ipak, prestala je da to radi sebe.

„Osećam ogromno olakšanje što žene mnogo više prihvataju same sebe i odbijaju da budu osuđivane“, dodala je ona. „Gubimo toliko vremena na sebe i jednostavno to više nikada neću raditi.“

 

 

Izvor slike: Andreas Rentz / Staff / GettyImagesPlus

Nastavite da čitate