1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Hajdi Klum polugola proslavila...

Hajdi Klum polugola proslavila godišnjicu braka

05. август 2024.

| Snežana Vranić
Pet godina ljubavi sa 16 godina mlađim..

Hajdi Klum proslavila godišnjicu braka na veoma poseban način. Naime, ona je postavila fotografije na svoj Instagram profil u toplesu.

Manekenka je ponovo oduševila fanove svojim samozatajnim imidžom. Nemački supermodel je na Instagramu podelila fotografije na kojima slavi ljubav sa svojim nekoliko godina mlađim suprugom.

Hajdi Klum proslavila godišnjicu braka u toplesu

Nije neobično da vidimo 51-godišnju manekenku u ovakvom stanju. Ona voli da iznenađuje publiku sa veoma ekstremnom odećom. Na primer, ona je se u maju na gala događaju pojavila u potpuno providnoj haljini, a takođe je potpuno gola pozirala pred kamerama povodom svog rođendana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Poslednji put kada je manekenka iznenadila svoje fanove početkom jula, stvari nije nimalo prepustila slučaju. Ona se pojavila u dekoltiranom seksi vešu i gotovo ništa nije prepustila mašti.

Pet godina ljubavi

Ovoga puta Hajdi Klum (Heidi Klum) nije proslavila rođendan, već petu godišnjicu sa 16 godina mlađim suprugom Tomom Kaulicom (Tom Kaulitz). Supermodel je svojim pratiocima na svojoj Instagram stranici poručila da su veliki dan proveli na plaži, a Hajdi je ponovo iznenadila publiku slikama u kojima se naslućuje da je ona bez grudnjaka.


„Proslavimo našu ljubav danas i svaki dan. Ne bih mogla da poželim ništa bolje, volim te“, napisala je ona u opisu objave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Par je prošle godine zajedno proslavio novu godinu uz tortu, ruže i desetine balona u obliku srca. Nije tajna da bi supermodel takođe želela i zajedničko dete kako je o tome govorila u nedavnom intervjuu.

Hajdi Klum i Tom Kaulic rekli su srećno“Da“ 2019. godine u Italiji. Supermodel je ove godine napunio 51 godinu, ali živi aktivnijim životom nego ikada. Ona kaže da ima prednost što ima veliku razliku u godinama između nje i njenog muža. Hajdi Klum je ponosna na sebe što drži korak sa Tomom i našalila se da iako većina ljudi oseća da bi trebalo da bude u krevetu pre izlaska sunca, njoj je drago što je još uvek budna.

 

Izvor slike: Monica Schipper / Stringer/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate