1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Kovrdžave bob frizure za...

Kovrdžave bob frizure za kratku kosu

05. август 2024.

| Miljana Momirović
7 izgleda bez greške.

Iako bezvremenski paž nije ništa novo, kovrdžave bob frizure su širom crvenog tepiha i Nedelje mode, bez obzira na prirodnu teksturu kose.

Tekstura kose menja sve ali kada su u pitanju kratke frizure, ključno je da izaberete profesionalnog frizera koji ima iskustvo sa loknama. Pomoći će vam da se odlučite za dužinu koja pristaje obliku lica i upotpunjuje kovrdža.

Međutim, čak i ako je vaša kosa prirodno ravna, ove bob frizure nisu ništa što ne možete ponoviti.

Kovrdžave bob frizure

Ugaone kovrdžave bob frizure

Ako želite da definišete i poboljšate prirodne kovrdže, ugaoni kovrdžavi bob sa šiškama ili bez može biti jedan od najboljih izbora. Isprobajte proizvode za stilizovanje koji će dodati vlažnost za izgled bez greške ili bilo kakve težine. I zapamtite: čvrste lokne imaju više definisani oblik i potrebno im je manje stilizovanja.

Ugaone kovrdžave bob frizure

Bob frizura sa talasima

Čak i ako imate ravnu kosu, kovrdžave bob frizure su i dalje dozvoljene. Samo pogledajte Lili-Rouz Dep koja je za svoj dugi bob dodala i nežne lokne za dobru meru. Tako elegantno i privlačno.


Bob frizura sa talasima

Glamurozni bob

Znamo da Zendaja ne može pogrešiti kada su u pitanju frizure ali ima nešto posebno kada su u pitanju kratke frizure. Kovrdžavi bob joj tako dobro pristaje, a dužina kose je savršena za dodatni volumen.

Glamurozni bob

Romantične kovrdžave bob frizure

Kada su u pitanju najbolje kovrdžave frizure 2024. godine, ne možemo zaboraviti bob koji je nosila Gigi Hadid. Kratke pramenove je stilizovala u meke romantične lokne u stilu Merilin Monro, a frizuru upotpunila dubokim bočnim razdeljkom.

Romantične kovrdžave bob frizure

Kovrdžavi bob bez volumena

Postoji nešto tako sofisticirano kada su u pitanju kovrdžave bob frizure. Tačno do brade i bez volumena, ova kratka frizura je tako jednostavna ali efektna. Skoro kao francuski bob koji je postao kovrdžav.

Kovrdžavi bob bez volumena

Mikro bob sa kovrdžama

Kada je manekenka Tejlor Hil prvi put ošišala kosu nakon venčanja u junu 2023, njena divna prirodna tekstura je odmah počela da privlači pažnju. I zaista nije pogrešila jer joj ovaj kovrdžavi mikro bob savršeno pristaje.

Mikro bob sa kovrdžama

Voluminozne kovrdžave bob frizure

Nakon što je nosila prekrasan kovrdžavi bob na Met Gala 2024. godine, Tajla je još jednom pokazala sličan izgled na ceremoniji otvaranja Olimpijade. Ovog puta, odabrala je stil inspirisan 2000im za svoju medenoplavu kosu koja je imala nekoliko pletenica i velikih slojeva.

Voluminozne kovrdžave bob frizure

Ne samo da je bob frizura dobar izbor za kovrdžavu kosu, već je možda i savršeni izgled za veličanje prirodne teksture jer poboljšava izgled lokni. Pravilno šišanje slojeva može dodati definiciju i volumen za koje niste ni znali da su tu.

Dok kovrdžavi bob može da odgovara bilo kom obliku lica, profesionalni frizeri kažu da posebno dobro pristaje ovalnom, srcolikom i okruglom.

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight, Arnold Jerocki / Stringer/GettyImagesEntertainment, Jamie McCarthy / Staff/GettyImagesEntertainment, Dia Dipasupil / Staff/GettyImagesEntertainment, Daniel Zuchnik / Stringer/GettyImagesEntertainment, Pascal Le Segretain / Staff/GettyImagesEntertainment, Andreas Rentz / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate