1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Culture
  6. /
  7. Druga sezona Squid Game:...

Druga sezona Squid Game: Datum emitovanja otkriven

04. август 2024.

| Snežana Vranić
A najavljena je već i treća sezona...

Određen je datum kada će biti puštena druga sezona Squid Game (Igra lignje) uz tizer koji je zainteresovao fanove.

Iako su Olimpijske igre u punoj snazi i preuzimaju svu medijsku pažnju, „prava igra“ će početi kada Netflix bude objavio 2. sezonu serije. Kompanija za striming je najavila da će i treća poslednja sezona serije biti objavljena 2025. godine.

Kada će biti objavljena druga sezona Squid Game?

Netflix je otkrio da će datum puštanja druge sezone južnokorejske drame biti 26. decembar. Tizer inspirisan atletikom je pušten u sredu 31. jula. Uz ovu najavu, oni su takođe otkrili da će treća i poslednja sezona biti objavljena 2025. godine.

„Prava igra počinje. Druga sezona Squid Game dolazi 26. decembra. Finalna sezona dolazi 2025.“,piše na postovima koje kompanija deli na mreži X, nekadašnjem Tviteru i Instagramu. Objave su uključivale skoro minut dug snimak koji počinje krupnim planom muškaraca i žena koji trče po prepunoj stazi. Dok se mnogi čuju kako vrište i padaju, kamera se pomera frontmenu koji postavlja pitanje: „Prošle su tri godine. Da li želite da igrate?“

Šta se dešava u drugoj sezoni Squid Game?

„Tri godine nakon pobede u igri lignji, igrač 456 (Lee Jung-jae) ostaje odlučan da pronađe ljude koji stoje iza igre i stane na kraj njihovom opakom sportu. Koristeći ovo bogatstvo da finansira svoju potragu, Gi-hun počinje sa najočiglednijim mesta: potražite čoveka u oštrom odelu koji igra ddakji u metrou“, objašnjava zvanični sinopsis.


„Ali kada njegovi napori konačno daju rezultate, put ka rušenju organizacije pokazao se smrtonosnijim nego što je zamišljao: da bi završio igru, mora ponovo da uđe u nju“, nastavlja se sinopsis.

Kreator serije, reditelj i izvršni producent Huang Dong-hjuk (Hwang Dong-hyuk ) takođe je dao svoj tizer u otvorenom pismu fanovima.

„Seong Gi-hun koji se zakleo na osvetu na kraju prve sezone vraća se i ponovo se pridružuje igri. Hoće li uspeti da se osveti? Čini se da Frontmen ni ovoga puta nije lak protivnik“, napisao je on. „Žestoki sukob između njihova dva sveta nastaviće se u finalu serije sa trećom sezonom, koja će vam biti predstavljena sledeće godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Hvang je dodao da je „oduševljen što vidi kako seme koje je zasađeno u stvaranju nove igre lignje raste i donosi plod do kraja ove priče“. Svoje pismo je završio obećavajući fanovima da ćemo „dati sve od sebe da vam donesemo još jednu uzbudljivu vožnju“.

Prva sezona Squid Game je dostupna za strimovanje na Netfliksu. Njena spin-off, takmičarska serija iz stvarnog života, Squid Game: The Challenge, takođe je dostupna.

Izvor slike: Charley Gallay / Stringer/GettyImagesEntertainment