1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Culture
  6. /
  7. Najpopularniji NETFLIX filmovi u...

Najpopularniji NETFLIX filmovi u avgustu 2024: Spremite grickalice

02. август 2024.

| Snežana Vranić
Uživajte u različitim žanrovima..

Najpopularniji NETFLIX filmovi u avgustu 2024. su idealni za letnje period vreline i savršene trenutke opuštanja.

Leto je u zabavi, opuštanju, letnjim avanturama i uzbudljivim, često i vrlo romantičnim pričama. Ukoliko ste ljubitelji žanrova koji vam drže pažnju, a takođe i utiču na vas na jedan veoma emotivan način, onda Netflix sigurno ima mnogo toga da vam ponudi.

Najpopularniji NETFLIX filmovi u avgustu 2024.

Find me falling

Žanr: Komedija, romansa, mjuzikl

Nakon promašenog albuma i sve manje popularnosti njegovog najvećeg hita, ostarela rok zvezda odlučuje da napravi pauzu u karijeri kako bi povratio svoju inspiraciju i žar. Seli se na Kipar u izolovanu kuću na litici. Njegova ideja o tome da ostane pritajen pada u vodu kada se suočava sa očajnim dušama. Stvar se još više komplikuje kada se stari plamen ponovo zapali.

Najpopularniji NETFLIX filmovi u avgustu 2024: Bird Box (Kućica za ptice)

Žanr: Horor, misterija, sci-fi


U svetlu nepoznatog globalnog terora, majka mora da pronađe snage da pobegne sa svojom decom u potrazi za sigurnošću. Sve je za nijansu teže kada je vaš neprijatelj, nevidljiv. To čini da ova misija koja je jedini put ka spasenju mora biti obavljena na slepo.

Beautiful Disaster

Žanr: Komedija, drama, romansa

Studenti, Ebi i Trevis, zaljubljuju se nakon što su neko vreme bili prijatelji. On ne veruje u veze, samo  jednu noć. Sve dok ne upozna Ebi. Ova knjiga koja će uskoro biti film govori o dvoje ljudi sa problematičnom prošlošću koji uče da veruju jedno drugom i menjaju način na koji gledaju na stvari.

Najpopularniji NETFLIX filmovi u avgustu 2024:  Failure to Launch (Nameštaljka)

Žanr: Romantična komedija

Sa 35 godina, Trip ima zanimljiv posao, moderan auto, strast za jedrenjem i sjajnu kuću – problem je što živi sa roditeljima. Žele ga napolju, pa unajmljuju Paulu, „intervencionistu“, koja ima formulu u ovim slučajevima: slučajan susret, naterati ga da je pozove na izlazak, upoznati njegove prijatelje i dobiti njihovo odobrenje, odložiti seks, neka je nauči nečemu, a zatim ga ostavi. Do sada je funkcionisalo, ali ovo postaje komplikovano kada Trip pomisli da ona postaje preozbiljna.

Izvor slike: simpson33/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate