1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Narandžasto rumenilo nikada popularnije...

Narandžasto rumenilo nikada popularnije – i to ne bez razloga

30. јул 2024.

| Miljana Momirović
Kao stvoreno za leto.

Šminka u boji breskve nije novi trend ali narandžasto rumenilo postaje izuzetno popularno, posebno jer pruža efekat podizanja.

Zašto je narandžasto rumenilo popularno?

Svetla i veoma sveža šminka nije novost ali ove sezone dominira. Trend sunset blush koje oblikuju roze i narandžasto rumenilo nedavno se pojavio na TikTok-u zbog lakoće da istakne jagodice, čak i bez bronzera. Samo po sebi, rumenilo u narandžastoj boji pruža mladoliki izgled koži jer izgleda zdravo i odmorno.

Eudon Choi

Eudon Choi na Nedelji mode 2024.

Kako se nanosi narandžasto rumenilo?

Rumenila su veoma pigmentovana, pa ne treba preterivati jer je potrebno vrlo malo boje za prirodni efekat. Nanose se četkom, ako su kompaktna, ali ako su u stiku ili tečna, koristite čiste vrhove prstiju ili blender. Tokom letnjih meseci, prednost možete dati kremastim teksturama jer se stapaju sa kožom do savršenstva.

Da biste postigli popularni sunset blush koji ima prelepi efekat podizanja i ujedno poboljšava boju i oblik jagodica, roze rumenilo nanesite na najviši deo jagodice, a malo dalje narandžasto rumenilo. Na kraju sve dobro izblendajte da bi se postigao harmoničan i sjajan efekat osunčanog tena.

Louis Vuitton

Louis Vuitton na Nedelji mode 2024.


Ako želite u potpunosti da ispratite TikTok trend, upotpunite šminku hajlajterom u zlatnim tonovima za prelepi večernji izgled.

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate