1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Poznati se javno opraštaju...

Poznati se javno opraštaju od Šenon Doerti: Ona je bila veliki borac i prijatelj

15. jul 2024.

| Snežana Vranić
Glumica je preminula u 53. godini nakon dugotrajne borbe sa opakom bolesti...

Poznati se opraštaju od Šenon Doerti potresnim rečima. Glumica je preminula nakon duge borbe sa bolesti u 53. godini života.

Šenon Doerti (Shannen Doherty) je preminula u subotu 13. jula. Glumici je dijagnostifikovan rak dojke krajem avgusta 2015. godine. Ona je objavila da je u remisji dve godine kasnije nakon što je prošla hemoterapiju i mastektomiju. Međutim, bolest se vratila 2020. godine i proširila se na mozak, a potom i na kosti. Glumica je javno govorila o bolesti i nadahnula mnoge da ne odustanu u borbi.

Poznati se opraštaju od Šenon Doerti

Kolege iz serije „Beverly Hills 90210“ i „Čari“, kao i mnogi drugi se opraštaju od glumice javno kroz intevjue i na svojim profilima.

Alisa Milano: „Veoma sam je poštovala“

U razgovoru sa Entertainment Weekly, Alisa Milano (Alyssa Milano) je želela da pozdravi svoju sestru na televiziji u seriji Čari. Iako su kružile glasine o tenzijama između dve glumice, ona je još u februaru objasnila da je njihove veza komplikovana, ali veoma duboka. Ona je povodom njene smrti izjavila da je Šenon bila neko koga je duboko poštovala i kome se divila. Takođe je dodala da je ona bila veoma talentovana glumica i da je svet na gubitku bez nje.

Poznati se opraštaju od Šenon Doerti

Rouz Makgauan: „Devojka nežnog srca“

Rouz Makgauan (Rose McGowan) je takođe glumila u pomenutoj seriji. Ona je na svom Instagram nalogu podelila:


„Šenon je bila strast. Upoznala sam je 90-ih i bila sam dirnuta. To što sam je kasnije zaista upoznala u životu, bio je predivan poklon. Ova žena se borila da preživi. (…). Neka je anđeli i Bog odvedu u carstvo gfe će biti zdrava, mlada i slobodna i gde će se odmoriti od borbe. Nećemo te nikada zaboraviti sestro. “

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose McGowan (@rosemcgowan)

Džejson Pristli: „Ona je bila sila prirode“

Džejson Pristli ( Jason Priestley) koji je glumio izmišljenog brata u seriji Beverli hils odao joj je počast na svom profilu na Instagramu. On je objavio njihovu fotografiju sa seta serije.

„Škoiran sam i tužan kada sam saznao za moju prijateljicu Šenon. Bila je sila prirode i nedostajaće mi. Šaljem ljubav i svetlost njenoj porodici u ovo teško vreme.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jason_priestley (@jason_priestley)

Dženi Gart: „Uvek ću je poštovati“

Još jedna koleginica iz serije Beverli Hils, Dženi Gart (Jennie Garth) je takođe objavila post kojim odaje počast preminuloj Šenon.

„Još se mirim sa ogromnom tugom zbog gubitka moje dugogodišnje prijateljice Šenon, žene koju sam često opisivala kao jednu od najjačih ljudi koje sam ikada poznavala. (…) Nedostajaće mi i uvek će biti duboko u mom sećanju.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennie 💛 (@jenniegarth)

Tori Speling: „Ostala sam bez reči“

Još jedna glumica iz pomenute serije koja je otelotvorila lik Done Martin, takođe je odala počast glumici, postavljajući stori sa fotografijom sa Šenon. „Još nemam reči. Ali mi smo te poznavali i to je ono što se računa“, napisala je.

Brajan Ostin Grin: „Nedostajaćeš mi više nego što mogu to sada da shvatim“

Brajan Ostin Grin (Brian Austin Green) koji je igrao Dejvida Silvera, takođe je podelio svoju tugu na Instagram profilu.

„Šen..Sestro moja..Volela si me kroz sve. Ti si imala veliki udeo u mom razumevanju ljubavi. Nedostajaćeš mi više nego što mogu to sada da shvatim. Hvala ti za poklon koji si ti.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brian Green (@brianaustingreen)

Izvor slike: Earl Gibson III / Stringer/GettyImagesEntertainment, Getty Images / Handout/Hulton Archive