1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Nedeljni horoskop
  6. /
  7. Nedeljni horoskop od 15....

Nedeljni horoskop od 15. do 21. jula: Radoznalost će se probuditi u vama

12. jul 2024.

| Snežana Vranić
Šta se sprema vašem horoskopskom znaku?

Nedeljni horoskop od 15. do 21. jula doneće nam povećanu intuitivnost, ali i pojačan duh idealizma i želju za pravdom.

Otvoriće se prilike da učestvujete u dobrotvornim aktivnostima i da privučete pažnju novim kreativnim idejama. Ekscentrične i preterano originalne ideje mogu se primeniti u akademskim krugovima ili onlajn projektima. Stvoriće se dobri finansijski preduslovi za preduzetničke i pravne aktivnosti.

Nedeljni horoskop od 15. do 21. jula

Ovan

Ovnovi će biti odlučni da se izraze kao romantičari ili intelektualci. Nećete biti skloni da podlegnete sitnim hobijima i bićete otvoreni za sklapanje poznanstava. Najlakši način da to uradite je dok putujete ili na javnim mestima. Bićete uspešni u sprovođenju reklamnih kampanja, prezentacija i zabavnih događaja.

Bik

Predstavnici ovog znaka će osetiti povećanu pažnju prema domu i poroidici. Oni su u stanju da zadovolje i svoje lične potrebe i potrebe voljenih. Započnite nedelju preuređenjem svoj doma i stvaranjem prijatnog okruženja. Istraživanje tržišta za transakcije sa zemljištem, nekretninama ili zakupninom će pomoći poslovnim ljudima da povećaju svoje prihode.

Nedeljni horoskop od 15. do 21. jula: Blizanci

Blizanci će biti radoznali, željni učenja i razmene informacija. Oni u svakoj prilici demonstriraju svoju živost uma i erudiciju. Pojavljuju se nova poznanstva, klijenti i pretplatnici. Sposobnost korišćenja kontakata i veza doprinosti širenju profesionalnih aktivnosti. Imaćete sreće u posredničkim uslugama, sklapanju ugovora i sporazuma.

Rak

Život će vas okrenuti na mirnu i ljubaznu stranu. Finansijski možete računati na dobijanje subvencija, bonusa i poreskih olakšica. Učestovanje u dobrotvornim projektima i pomaganje onima kojima je to potrebno će biti od koristi i vama. Meditativne prakse će vam pomoći u povećanju energije.


Lav

Fokusiranje na kreativnost i druželjubivost će vam pomoći u kontaktima sa prijateljima i istomišljenicima ka zajedničkom razvoju novih planova i realizaciji velikih projekata. Postoji prilika da se realnost sagleda novim očima. Imaćete sreće u finansijskim stvarima, naročito kada je dobijanje sponzorstva u pitanju.

Devica

Device će biti veoma uspešne ukoliko se bave kreativnim profesijama ili onima u oblasti psihologije i ezoterije. Sa rukovodstvom će se formirati odnosi poverenja, a uspešno će se rešavati i pitanja sa državnim organima. Intuicija će vam otkriti pravi način da ostvarite svoje ciljeve i planove.

Nedeljni horoskop od 15. do 21. jula: Vaga

Predstavnici ovog znaka će imati pristuo širokom spektru mogućnosti kako u kreativnim aktivnostima, tako i u oblasti društvenih i pravnih aktivnosti. Želja za slobodom i proširenjem pogleda na svet može da pozove na putovanje ili duhovno istraživanje.

Škorpija

Škorpije će dobiti značajne prihode u velikim državnim preduzećima, naročito oni koji su na visokim pozicijama. Takođe, energetski potencijal će se povećati. Ovo će vam omogućiti da uspete da organizujete sopstveno preduzeće, dobijete povoljne uslove i vratite dugove. Predstavnici preduzeća realizuju projekte i dobijaju višak profita.

Strelac

Za Strelčeve, partnerstva treba da budu ispunjena aktivnošću, zanimljivostima i da proširuju vidike. Da biste postigli svoj cilj, formirajte saveze sa drugim ljudima. Timski duh je upravo taj koji će dati rezultate. Društvene i naučne aktivnosti će vam obećati nove prilike i popularnost daleko od kuće.

Jarac

Vodite računa o svom zdravlju. Pravovremena registracija zdravstvenog osiguranja i sveobuhvatan pregled tela pomoći će vam da uštedite resurse i dalje izbegavanje nepotrebnih troškova. Uspeh u obavljanju bankarskih transakcija ili renoviranju radnog mesta doprinosti kreativnim aktivnostima.

Nedeljni horoskop od 15. do 21. jula: Vodolija

Vodolije će rado komunicirati sa predstavnicima suprotnog pola, flertovati, a možda se i zaljubiti. Provedite vreme radeći prijatne stvari i zadovoljstva. Aktivne društvene i kulturne aktivnosti će vam pomoći da se učvrstite u elitnim slojevima. Kreativna energija će biti posebno aktivna.

Ribe

Ovaj period obećava temeljan i razuman pristup poslu, pa se zbog toga pripremite na naporan rad. Brige oko kuće, porodice, zemljišta i nekretnina rešavaju se na najpovoljniji način. Možete započeti renoviranje kuhinje ili kontaktirati servisnu službu ili bar očistiti svoje radno mesto. U stanju ste da lako manevrišete u skladu sa okolnostima.

Izvor slike: Zinkevych/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate