1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Ema Votson ima novu...

Ema Votson ima novu ljubav: Akademski kolega postao partner

11. јул 2024.

| Snežana Vranić
Ko je osvojio srce ove poznate dame?

Novi dečko Eme Votson je glavna tema medija ovih dana. Kako glumica krije svoj privatni i ljubavni život ovo je zaista intrigiralo javnost.

Iako je britanska glumica povezana sa nekoliko momaka tokom ove godine, ona je uspela da zadrži svoj romantični život relativno privatno. Ipak, dok se za ostale romanse samo šuškalo, ovoga puta je glumica uhvaćena u poljupcu.

Ko je novi dečko Eme Votson?

Omiljena zvezda Hari Potera studira kreativno pisanje na Oksfordu, a romansu je započela sa Kiranom Braunom (Kieran Brown). Par je uhvaćen kako se ljubi dok su svratili u pekaru u Džerihonu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ExtraTV (@extratv)

„Ema studira kreativno pisanje, a njen partner se bavi teorijom književnosti – tako da imaju mnogo o čemu mogu da pričaju. Ona izgleda tako voljeno sa njim“, rekao je jedan od izvora.

Prethodne veze Eme Votson

Glumica je prošle godine završila romansu sa Brendonom Grinom (Brandon Green) koji je sin poslovnog tajkuna, ser Filipa Grina. Međutim, nju su povezivali i sa biznismenom Leo Robintonom, glumce Kordom Overstritom (Chord Overstreet) i zvezdom ragbija Univeziteta Metom Dženijem (Matt Janney) i kolegom Vilom Adamovičem (Will Adamowicz). Ipak, ona je otvoreno govorila o tome da je sama.


U intervjuu iz 2019. Votsonova je podelila kako nikada nije želela da koristi aplikacije za upoznavanje.

„Aplikacije za sastanke nisu u planu za mene. Ja sam veoma srećna u smislu da, pošto sam krenula na univerzitet i jer sam radila ove druge stvari van filma, moji prijatelji su zaista dobri u tome da mi nameštaju partnere. I ono što je zaista lepo je da su neki od mojih najboljih prijatelja bili ljudi sa kojima sam se dogovorila za sastanak, ali nije uspelo.“

U svakom slučaju, jasno je da ovo nije samo puko nagađanje već da je glumica zaista romantično upletena sa ovim momkom. Nadamo se da će romansa potrajati.

Izvor slike: Arturo Holmes / Staff/ GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate