1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Najbolja letnja šminka za...

Najbolja letnja šminka za oči, prema Nedelji mode

12. jul 2024.

| Miljana Momirović
Fotografije sa modne piste.

Modni dizajneri znaju da će efektna letnja šminka upotpuniti svaki stajling. Šminka za oči posebno privlači pažnju jer ostavlja prvi utisak.

Gotovo svaki trend se rađa na pisti. Od breskva senke za oči do bele olovke za oči, energični izgledi se podrazumevaju. Sezonska šminka odlikuje živahne boje ali uradite to minimalistički i bez truda za najbolji rezultat. Ako se pitate kako se našminkati za leto, nastavite da listate za inspiraciju sa Nedelje mode.

Letnja šminka za oči sa Nedelje mode

Breskva letnja šminka

Ove godine, Pantone boja Peach Fuzz nije rezervisana samo za modne komade. Breskva nijanse se mogu koristiti kao senke za oči ili boja koja povezuje jagodice i usne (ista boja za rumenilo i sjaj).

letnja šminka za oči

Prada

Bela olovka za oči

Nanesena u vodenoj liniji oka, bela olovka se koristi za vizuelno veće oči i prozračniji pogled. Kapci mogu ostati i bez senke ili biti dobro definisani ajlajnerom.

bela olovka za oči

Giambattista Valli


Tamna letnja šminka za oči

Blago smokey, ova letnja šminka za oči je vanvremenska, intenzivna i produbljuje pogled. U nijansama braon ili tamnoroze, savršena je kako za prirodni, tako i za večernji izgled.

tamna letnja šminka

Louis Vuitton

Pojedinačne veštačke trepavice

Mali detalji momentalno transformišu izgled, a pojedinačne veštačke trepavice su kao stvorene kada je letnja šminka u pitanju. Dodaju dužinu, volumen i dramu prirodnom izgledu. Mogu da stoje od jutra do večeri ako se pravilno zalepe.

veštačke trepavice

Victoria Beckham

Maskara u boji

Besprekorne za letnje večeri, maskara u boji transformiše čak i najjednostavniji izgled intenzivnom bojom. Jednostavno se nanose, mogu se koristiti samostalno ili u kombinaciji za olovkom za oči u istoj ili kontrastnoj nijansi.

maskara u boji

Maitrepierre

 

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate