1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Kako danas izgleda čuvena...

Kako danas izgleda čuvena Nikita, špijunka koju smo voleli

17. decembar 2023.

| Snežana Ilić
Peta Vilson, fatalna plavuša u koju je ceo svet bio zaljubljen

Krajem devedesetih godina ceo svet zaljubio se u fatalnu plavušu čije je kodno ime bilo Nikita.

Šarliz Teron ponovo ostavlja bez teksta, odlučila se za hrabru kombinaciju

Serija, nastala prema istoimenom filmu Lika Besona, prikovala nas je za male ekrane – neke zbog špijunskih afera kojima se bavila, većinu zbog neodoljivih plavih očiju glavne glumice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PETA WILSON (@iampetawilson)

Peta Vilson posle toga se pojavila u još nekoliko filmova, a onda nam se izgubila iz vidokruga. Gde je nestala, šta radi, kako živi?… Srećom, danas postoje društvene mreže, pa čak ni jednoj Nikiti nije teško ući u trag.

Rođena je 1970. u Sidneju. Osim glume, bavila se i modelingom, ali poslednjih godina ne interesuje je previše ni jedno ni drugo.

U braku sa rediteljem i scenaristom Demijenom Harisom, sinom priznatog britanskog glumca Ričarda Harisa, dobila je sina Marloua, koji je krenuo stopama svojih roditelja i bavi se filmskom umetnošću.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by PETA WILSON (@iampetawilson)

A Peta? Živi u Los Anđelesu, bavi se dizajniranjem odeće i ima liniju donjeg veša. Botoks, fileri i ostale antiejdž stvari je ne zanimaju, ne želi da prkosi prirodnim procesima. No, za svoje 53 godine, koliko je u novembru napunila, izgleda sjajno.

Gde je, šta radi i kako živi jedna od najslikanijih žena svih vremena, Klaudija Šifer

Možda ne kao pre dve decenije, kada je snimljena poslednja sezona serije koja ju je lansirala među najveće zvezde u istoriji televizije, ali tim prodornim plavim očima ni sada ne biste mogli da odolite.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PETA WILSON (@iampetawilson)

Ako je verovati najnovijim fotografijama sa Instagrama, nastalim nedavno u Australiji, nivo fatalnosti i dalje je na zavidnom nivou. Ipak je ona bila špijunka koju smo voleli. Svi odreda.

Izvor slike: Frederick M. Brown/Getty Images