1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Chris Hemsworth napunio četrdeset...

Chris Hemsworth napunio četrdeset godina i izgleda bolje nego ikada!

14. август 2023.

| Hana Dunđerov
Fenomenalni trbušnjaci u četrdesetoj! Ništa manje se i ne očekuje od filmskog Tora

Chris Hemsworth  je ovoga vikenda napunio 40 godina, ali, ako gledate samo njegove fotografije sa odmora u Australiji nikada ne biste pogodili godinu iz njegove krštenice.

Austrijska superzvezda rešila je da svoj rođendan proslavi u domovini i na način koji najviše voli – na plaži. Dok je, rano ujutro, išao na plažu sa svojim 33-godišnjim bratom Liamom i kolegom surferom Owen Wrightom, nastale su fotografije koje apsolutno pokazuju u kakvoj je formi filmski Tor.  Trojica muškaraca brzo su prionula na pripreme: presvukli su se u odeću za surfovanje, zgrabili daske i krenuli u vodu. Zvezda Thor-a je odvojila vreme da se oblači, šetajući pored auta u svom dopola podignutom kupaćem kostimu, bljeskajući svojim ludo zategnutim gornjim delom tela.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Chris Hemsworth (@chrishsource)

Naravno, Chris Hemsworth zbog posla mora da obrati pažnju na svoj izgled: u prethodnom intervjuu otkrio je koliko je bilo teško pripremati se za film Tor: Ljubav i grom.

„Trenirao sam i jeo, trenirao i jeo. Ništa drugo nisam mogao da uradim. Onda sam se za film doveo u formu u kojoj nikada ranije nisam bio.“

Izvor vesti: marieclaire.hu

Izvor slike: Jamie McCarthy / Staff/GettyImages