1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Omiljeni beauty trik Kaie...

Omiljeni beauty trik Kaie Gerber za osunčan izgled

18. jul 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Rezultat je savršen minimalistički look za leto!

Istina je da je Kaia Gerber jasno osvojila genetski džek pot i nije iznenađenje da je jedna od najuspešnijih i najpopularnijih modela danas.

Čak i ako njenu prirodnu lepotu izuzmemo iz jednačine, ona nas često inspiriše svojim izgledom i svojim izborom kada su moda i lepota u pitanju.

Kaia Gerber makeup trik

Ovog puta izdvojili smo trik šminkanja koji je podelila u videu koji je savršen za ovu sezonu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)


„Kada sam bila u srednjoj školi, mnogo sam se slikala. Bilo je to zabavno vreme za eksperimentisanje sa šminkom. Sada, pošto moj posao uključuje eksperimentisanje sa šminkom, obično je ne koristim toliko“, otkrila je ona i dodala da leti koristi toniranu hidratantnu kremu i malo korektora za lagan, ujednačen ten. Uz to, koristi i ruž.

„Ne sedim na suncu jer ne želim bore, pa ćemo imitirati osunčani izgled “ , objasnila je, utapkajući kremasti ruž za usne boje trešnje i koristeći ga da doda boju jagodicama , nosu i obrvama, i naravno usne.

@cleangirlhacks Get that sun-kissed glow 😍 #skincare101 #skintok #beautysecrets #selfcareroutine #cleangirl #cleangirlaesthetic #cleangirllook #cleangirlmakeup #haileybieber #clearskin #clearskincheck #clearskinroutine #clearskinhacks #cindycrawford #kaiagerber #antiaging #antiagingskincare #eyebagsremedy ♬ original sound – Clean Girl Hacks


Ovaj trik je klasičan i idealno je rešenje za one koji žele da imitiraju osunčani izgled bez izlaganja štetnim zracima sunca.


 

Izvor vesti: maireclaire.gr

Izvor slike: Frazer Harrison / Staff via Getty Entertainment

Nastavite da čitate