1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Lady Gaga bez šminke...

Lady Gaga bez šminke slavi lansiranje makeup brenda

09. јун 2023.

| Snežana Vranić
Popularna pevačica je podelila selfije bez šminke na svom Instagram profilu.

Lady Gaga (Lejdi Gaga) bez šminke blista, a to je ponovo pokazala selfijima i postom na svom Instagram profilu. Ona je odlučila da na ovaj način proslavi lansiranje brenda.

Lady Gaga bez šminke oduševila fanove

Pevačica je na svom Instagram profilu podelila selfije bez šminke. Na fotografijama se vidi blistav ten i sjajne usne. Njena izblajhana kosa je raširena iza nje, a ona na sebi ima ružičasti duks.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga)

Mega zvezda je objavila fotografije u znak lansiranja njenog makeup brenda Haus Labs u Sephora UK, a u opisu fotografija je napisala:

„Uvek sam bila toliko inspirisana lepotom i modom iz UK, i njihovom smelošću i inovativnošću. Započela sam @hauslabs kompaniju koja je takođe smela i inovativna u svojoj umetnosti i formulama, kombinujući prelepe boje sa sastojcima koji vole kožu i čine šminku dobrom za našu kožu. Čast mi je što sam ovo učinila u okviru @sephorauk i što imam podršku neverovatnih ljudi iz te zajednice. Volim vas sve i presrećna sam kad vidim da stvarate sa našim proizvodima.“

Lady Gaga bez šminke: Ovo nije prvi put

Glumica nikada nije bežala od prirodnog izgleda i to možemo videti i po njenim ranijim objavama na Instagram profilu.


 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga)

Ove godine je učinila nešto neverovatno i na bini se prilikom izvođenja numere „Hold my hand“ za dodelu Oskara takođe pojavila bez šminke.

Lady Gaga bez šminke

Njen izgled je zaludeo internet jer je samo nekoliko minuta pre izlaska na binu, glumic bila našminkana upečatljivim crvenim karminom i tamno naglašenim očima.  Fanovi su zbog toga zahtevali da znaju kako je uspela da tako brzo ukloni šminku, a pevačica je istakla da za to može da zahvali arganovom ulju.

Izvor slike: Mike Coppola / Staff/ GettyImagesEntertainment, Kevin Winter / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate