1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Nedeljni horoskop
  6. /
  7. Nedeljni horoskop od 22....

Nedeljni horoskop od 22. do 28. maja: Okrenite se porodici i prijateljima

21. мај 2023.

| Hana Dunđerov
Šta nas čeka u poslednjoj nedelji maja?

Nedeljni horoskop od 22. do 28. maja:

 

Ovan

Porodica. Potražite podršku od najbližih, čak i kada je posao u pitanju. Roditelji vam sada mogu postati podrška u nekim važnim stvarima. Možda će pomoći takvim savetima koje niko ne može dati – zbog činjenice da poznaju vašu prirodu bolje od drugih, vaše snage i slabosti.  Ne zaboravite da zahvalite rođacima na pomoći, ne štedite na lepim rečima i komplimentima.

Srećni dani: 24.05, 25.05

Nedeljni horoskop: Bik

Studije. Pohađanje kurseva ove nedelje će dati rezultat. Shvatićete da ste vreme trošili na najbolji način savladavanjem određenih veština. Potencijalni poslodavci će takođe poštovati vaš entuzijazam i naporan rad. Ako ćete promeniti prevozno sredstvo, smatrajte da je došao trenutak. Pogledajte bliže nove modele gadžeta. Među njima je sigurno i vaša nova igračka.

Srećni dani: 22.05, 27.05

Blizanci

Novac. Ove nedelje bi trebalo da se fokusirate na pitanja koja se odnose na vaš lični budžet, prihode i rashode – sada ste u mogućnosti da objektivno procenite i jedno i drugo. Dakle – da pronađete pravi način da poboljšate svoju finansijsku situaciju. Štaviše, novac koji ste dugo čekali će doći. Slobodno idite u kupovinu sredinom nedelje – vreme je da kupite stvari bez kojih ćete teško moći. Verovatno već imate čitavu listu njih.

Srećni dani: 22.05, 24.05

Rak

Izgled. Vreme je da svojom autfitu dodate prolećne dodire. Konačno, odlučite se da posetite prodavnice odeće, frizera ili kozmetičara – posle duge zime i hladnog proleća želite jarke boje u odeći, lepršavu kosu i blistavu, čistu kožu. Ponašajte se pametnije. Definitivno ste osetili pravo vreme da povratite lepotu i mladost. Zvezde su sada na vašoj strani, sve promene će biti na bolje i veoma će vam odgovarati.

Srećni dani: 23.05, 25.05

Lav

Zdravlje. Čak i ako mrzite da idete na kliniku, bolje je da sada ostavite po strani svoje predrasude. Ovo je dobra nedelja za posetu lekarima, postavljanje dijagnoze, testiranje i stručne savete. Možda ne na jednom mestu. Iskoristite poznanstva ili pokroviteljstvo nekoga iz domaćinstva. Najverovatnije ćete morati da potrošite određeni iznos na ovo, ali to je najbolje uložen novac.

Srećni dani: 23.05, 28.05

Nedeljni horoskop :Devica

Promena. Biće značajnih promena u vašem životu ove nedelje. Najverovatnije će se ticati vašeg ličnog života. I iako se obično plašite da nešto drastično promenite, generalno, ove transformacije će se pokazati na bolje. Zato se saberite i pokušajte da se brzo prilagodite novom. Ne odustajte od kratkih putovanja i ponovnog kontakta sa braćom i sestrama, tetkama i stričevima. Osećaćete se kao deo klana.

Srećni dani: 22.05, 28.05

Vage

Perspektiva. Budite uporni, samouvereni. A onda će se vaši napori da postignete svoje ciljeve u potpunosti isplatiti. Ali ne vredi razgovarati o vašim neposrednim materijalnim planovima sa pretpostvljenima: najverovatnije, šef ima svoju viziju o tome da li finansijski odgovor na vaš rad odgovara vašim naporima. I značajno se razlikuje od vaše procene. Najbolja strategija trenutno je samo raditi i ne pričati previše.

Srećni dani: 26.05, 27.05

Škorpija

Horizont. U poslednje vreme mnogo učite – i bukvalno i figurativno, stičete životno iskustvo. U narednoj nedelji dobićete opipljive rezultate vaših napora uloženih u oblast samoobrazovanja. I to ne samo u obliku komplimenata i komičnih, već i u obliku stvarnih prihoda. Biće prilike da se ide na dugo putovanje. Iskoristite ovu primamljivu perspektivu, putovanje će pružiti nezaboravno iskustvo.

Srećni dani: 23.05, 27.05

Strelac

Testovi. Budite spremni da prevaziđete teškoće. One će se sigurno pojaviti ove nedelje – bilo u obliku stvarnih prepreka, bilo u vidu psihoemocionalnog stresa. I sa tim, i sa drugim, morate da se nosite hrabro. Nemojte se plašiti da izgledate manje učtivo nego obično: ponekad morate podići ton da bi vas čuli. Ne zaboravite da se odmorite i opustite – hodajte više na svežem vazduhu i pokušajte da se dovoljno naspavate.

Srećni dani: 24.05, 26.05

Nedeljni horoskop: Jarac

Brak. Pogledajte svog supružnika novim očima. Možda je vašom vezom već neko vreme ovladala rutina i vreme je da osvežite svoja osećanja. Veza sa partnerom ove nedelje biće veoma dobre: emocionalno razumevanje je zagarantovano, kao i nezaboravno čulno zadovoljstvo. Ako još niste zvanično venčani, sada nije najbolje vreme da to formalizujete, sačekajte malo. Prisustvujte javnom događaju na koji ste pozvani.

Srećni dani: 27.05, 28.05

Vodolija

Posao. Pripremite se za emocionalni preokret. Kompanija u kojoj radite prolazi kroz značajne promene. Kao rezultat toga, vaše odgovornosti se mogu promeniti. Možda će vaša plata biti drugačija. Bolje je da ne odlažete razgovore o ovim pitanjima.  Sada je pravo vreme da ažurirate svoj baštenski inventar. Slobodno kupite ono što ste planirali – možete to učiniti uz uštedu.

Srećni dani: 23.05, 25.05

Riba

Stvaranje. Približavanje leta će u vama probuditi vašu prirodnu kreativnost. Ove nedelje ćete moći da maksimizirate svoje talente u komunikaciji sa svojim potomcima: možda ćete svoju decu zaraziti muzikom, ili možda ljubavlju prema plesu ili likovnoj umetnosti. Iznenađujuće, takođe ćete naučiti mnogo ideja od mlađe generacije: neki od njihovih komentara će dati podsticaj novim idejama.

Srećni dani: 22.05, 27.05

Izvor slike: nd3000/iStock/GettyImagesPlus